Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Pășcan, pompierul cu voce de aur de la Românii au talent. Moment impresionant (VIDEO)

ro

05 Mar, 2022 15:29 1750 Marime text
Pompierul Lucian Pășcan, Sursa foto: Facebook


Lucian Pătrașcu lucrează ca pompier la ISU Miercurea Ciuc. Este pompier de 15 ani și spune că a ales să facă acest lucru mai mult pentru a avea un loc de muncă.



După primele intervenții a ințeles că a fi pompier este mai mult de atât, este o vocație. Are zeci de mii de intervenții și spune că are o satisfacție foarte mare când vede că îi poate ajuta pe cei în suferință.


De mic copil cântă. A fost într-o formație de muzică populară. A început ca dansator, însă îi plăcea când vedea colegii cântand la acordeon. A învățat și el acordeonul. A fost primul instrument pe care l-a învățat singur. În liceu a făcut parte dintr-o trupă pop, unde cânta la tobe. 



În acest moment cântă la clape, instrument pe care l-a învățat tot singur. A învățat să cânte cu vocea tot singur. Și-a făcut un mini studio acasă, unde își înregistrează cântecele compuse tot de el. Are un canal de Youtube în care postează compozițiile proprii.


A venit la Românii au talent să își implinească un mare vis, acela de a cânta pe scenă. Soția și fetele sale îl susțin, însă Lucian nu le-a zis că vine la audiții. Nu știe ce rezultat va avea și nu vrea să le dezamăgească.



Acum, Lucian a primit confirmarea talentului și din partea juraților. Pompierul a primit 4 de DA și l-a emoționat teribil pe Mihai Bobonete. El a cântat piesa lui Calum Scott: You are the reason. 

 

„E bine că ai venit să arăți întregii țări ce poți! Mi-a mers la inimă momentul tău!”, i-a spus Mihai Bobonete.



Andra: “Simplu, frumos, cu emoție. Asta am simțit! Foarte frumos!”


Urmăriți video aici. 

Sursa: romaniiautalent.protv.ro

Sursa video: Facebook/ Românii au talent 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii