Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT AUR vrea reînființarea Teatrului de Revistă „Fantasio“ din Constanța (VIDEO)

ro

14 Dec, 2023 14:07 1125 Marime text
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi 14.12.2023, o conferință de presă la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes local și național, la conferință participând Dănuț Aelenei - deputat AUR Constanța,  Stelică Murariu - coordonator grup inițiativă AUR Corbu și Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

Deputatul Dănuț Aelenei  face un exercițiu de imaginație și se întoarce cu 3 ani in urma, in campanie pentru a vedea cate dintre promisiunile electorale ale partidelor politice au fost respectate. 

„Pe scurt, nicio formațiune politică nu s-a ținut de cuvânt. AUR a venit cu sloganul „Dreptate pentru România" , dar cu 10% nu aveam cu să facem un spital fix așa cum ne-am propus, dar am făcut unul mobil care umblă prin toată țara. Mâine la Parlament, AUR va organiza un summit al antreprenorilor romani ,unde vor fi prezenți 2000 de antreprenori. Scopul summitulului este de a afla cum pot fi sprijiniți antreprenorii romani in fata atacurilor pornite impotriva lor' spune parlamentarul AUR de Constanța.

Dumitru Badragan, purtator de cuvânt AUR Constanța spune că acest forum este foarte important și pentru transportatori care sunt condiționați de așa-zisa aderare la Schengen. 

Badragan spune că pierderile din vămi se ridică la 10 miliarde de euro, atât în rândul transportatorilor cât și a românilor care vin acasă și pierd timp prețios în vămi. 

„În ceea ce privește învățământul, AUR consideră că actualul Guvern continuă să își bată joc de profesori cărora nu le majorează salariile decât cu 13% din luna ianuarie,cu toate că promisiunile erau de 40%“ - a precizat Dumitru Bădrăgan.


Ia cuvântul Stelică Murariu - coordonator grup inițiativă AUR Corbu, care este agent economic la Corbu, dar și actor. Acesta vorbește despre cultură. 

"Viitorul primar al Constanței trebuie să aibă grijă de actori. Îmi doresc să se reînființeze teatrul Fantasio din Constanța. Colegii mei vor sa muncească dar din păcate nu au unde. Toți vrem cultura, dar nimeni nu face nimic concret. Sperăm că acest obiect sa se regăsească pe ordinea de priorități a viitorului primar care sperăm noi sa fie de la AUR​", spune Stelică Murariu.

Murariu mai precizează că satele perscărești cum este și cazul comunei Corbu nu sunt ajutate, cu toate că există fonduri europene pentru acest domeniu. 

„De aceea au rămas 2-3 agenți economici care pot tine pasul. Restul au renunțat pentru că nu au bani“  - a precizat Stelică Murariu

„Fantasio ar putea funcționa în teatrul Soveja din parcul Tăbăcărie“, spune Murariu, întrebat fiind unde ar putea funcționa teatrul. 




Citește și: 

LIVE VIDEOClaudiu Terziu - Candidatul AUR la Primăria Constanța îl avem și îl vom anunța la momentul potrivit“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii