Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Claudiu Terziu - Candidatul AUR la Primăria Constanța îl avem și îl vom anunța la momentul potrivit“ (VIDEO)

ro

09 Dec, 2023 16:09 1107 Marime text
Foto: FacebookAUR organizează la Constanța o conferință de presă la Hotel Continental (fost Ibis). 

La conferință participă Claudiu Târziu - președinte CNC AUR și senator AUR, Evdochia Aelenei - senator AUR, Sorin-Cristian Mateescu - senator AUR, Mircia Chelaru - deputat AUR, Dănuț Aelenei - deputat AUR, Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța. 

„Am fost prezent la Bruxelles aucm câteva zile la o întâlnire importantă cu oameni de afaceri români din Diaspora care au reușit să își facă un nume în străinătate. Au fost aproximativ 200 de oameni de afaceri români. Am aflat problemele cu care se confruntă în țările în care trăiesc, ce așteaptă de la România, țara mamă. Am tras câteva concluzii dupp această întâlnire. Una ar fi că și oamenii de afaceri din străinătate, români și străini, așteaptă să vină la guvernare o gforță politică capabilă să oifere un climat prietenos pentru mediul de afaceri, birocrație scăzută și spirjin pentru dezvoltare prin acces la credite umane din toatre puncetel de vedere. Am făcut o comparație cu Belgia, o țară ce nu este atractivă penru oamenii de afaceri. Aceastpa oferpă acces la credite cu dobândă mică. Mulți preferă să înceapă acolo afaceri. Unii care ajung la un anumit nivel de dezvoltare se mută din Belgia. Mediul din România ar fi mai bun, dar doar pentru culegerea profitului“ - a precizat Claudiu Terziu. 

„Astăzi românul nu plânge doar de neputințele sale ci mai mult de rușinea pentru halul în care a ajuns. Unde nu sunt conducători de minte și spirit, poporul suferă. Suntem cu tolba plină cu soluții pentru problemele poporului. Am adus lângă noi oameni care știu, vor și pot. Întrunim toate aceste condiții prin oamenii pe care ni-i asumăm. Nu poți să îți înalți spiritul atât timp cât nu ștoii să gestionezi lumea reală în care trăiești“ “ - a precizat Mircia Chelaru, deputat AUR. 

A luat cuvântul  Sorin-Cristian Mateescu - senator AUR. 

„Pe lângă Florin Cîțu, vor mai cădea și alte capete. Nu am primit explicații despre cuym s-au cheltuit banii în perioada pandemiei. DNA a pus tunurile pe ei. AUR a venit în politica românească pentru a scăpa de aceste lichele. Arătăm că avem în partid oameni care își iubesc țara. Venim doar să slujim România“ - a precizat Sorin-Cristian Mateescu - senator AUR. 

„Construirea unui partid este un proces continuu. Și la Constanța este nevoie de prezența noastră pentru a oferi suport moral și sfat organizatoric. O facem pe rând cei care avem datoria să fim în conducerea națională a partidului. Candidatul AUR la Primăria Constanța îl avem și îl vom anunța în momentul în care noi considerăm că trebuie. Am lansat candidatul la Primăria Capitalei și pe cel de la Râmnicu Vâlcea. Vom găsi un context pentru a-i lua prin surprindere adversarii. Ne așteptăm să vină legea bugetului, făcută pe genunchi. vom avea multă treabă. Certitudinea noastră este că vom câștiga toate cele patru alegeri. Noi ne propunem să luăm peste 50%.

Constanța este un județ extrem de important. Se poate câștiga. Ce se întțâmplă aici este impardonabil și de neacceptat. Nu vrem să mai lăsăm Constanța la cheremul unor găști de pradă. Vom schimba asta începând din 2024. Nu ne gândim la măsuri de redresare, suntem învingători și vom învinge. Cred că românii înșeleg că nu poți vota același partid și să aștepți alte rezultate.

Prin efectul de putere al coaliției de guvernare, Parlamentul a devenit o anexă a Guvernului. Miniștrii refuză să vină la ora Guvernului, nu răspund la interpelări. Ați văzut nivelul de corupție: un fost lider de partid, cercetat penal. la fel și doi foști miniștri de la USR. De asemenea și președintele Iohannis trebuie să dea explicații. Pe noi ne interesează adevărul. Au spus despre noi vrute și nevrute. Aum toată lumea ne curtează. Toți ne caută să ne intre în grații. Au văzut că poporul ne susține și nu ne temem. Vrem să ne întoarcem la normalitate.

AUR a apărut la 3 decenii dupăp 1989. Oamenii care au încercat spă facă ceva pentru țară au intrat deja în politică. Unii au făcut acest mediu politic o cloacă. Am intrat când am înțeles că nu npoți să aștepți schimbarea fără să intre cineva să asaneze. Faptul că luăm în rândul nostru oameni care au mai făcut politică nu este traseism. Facem acest lucru fără mari concesii în ceea ce privește principiile noastre. Nu primim penali sau oameni care au distrus țara sau la nivel local. în viață toți evoluăm. Dăm o șansă și altor oameni care au fost și în alte partide.  Candidații la europarlamentare i-am selectat foarte bine. Nimeni nu vine la AUR să ia ceva, vin să dea ceva țării.  “ - a precizat Claudiu Terziu.  


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii