Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, întâlnire cu omologul său belgian la baza de la Mihail Kogălniceanu

ro

15 Mar, 2022 13:02 1808 Marime text
Vasile Dîncu Sursa foto ZIUA de Constanța


Marți are loc întâlnirea ministrului apărării naționale cu omologul belgian, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.
 
Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, se va întâlni marți, 15 martie, cu ministrul apărării al Regatului Belgiei, Ludivine Dedonder, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.


Cine va fi încorporat în cazul în care va fi nevoie
 

Unele legi sunt trebuie actualizate, pentru că a ieșit demult aceatsă obligație a stagiului militar și nu s-a mai modificat nimic în această perioadă. Ceea ce s-a publicat în presă este o incercare a unui proiect care a fost abandonat.

Era un proiect la care au participat mai multe instituții. S-au adunat încercându-se să se facă un proiect dinainte de a promova acest pachet de legi.

Cam în două săptămâni cred că îl vom putea prezenta cu transparență. Proiectul de lege va ajunge în Parlamentul României. Vom discuta pe îndelete atunci când vom prezenta acest proiect, a precizat Vasile Dîncu.




Vasile Dîncu Sursa foto ZIUA de Constanța

Ludivine Dedonder Sursa ZIUA de Constanța
Kogalniceanu Sursa foto ZIUA de Constanța

Mai multe imagini în galeria foto.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii