Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:20 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă “Suntem încă într-o criză sanitară, dar am convingerea că împreună o vom depăși”

ro

21 Apr, 2021 19:54 484 Marime text
  • În aceste momente, Ioana Mihăilă susține o conferință de presă, ca nou ministru al Sănătății.
Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a depus jurământul de învestire, miercuri, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

“Multe proiecte au început deja în mandatul lui Vlad Voiculescu. Eu le voi continua. Voi accelera prezentarea din oficiu a tuturor datelor publice relevante. Este o datorie față de cetățeni”, a spus Ioana Mihăilă.

“Mandatul meu se va concentra pe atragerea și utilizarea de fonduri europene. Am prevăzut investiții în asistența prespitalicească”, a mai precizat .

“Avem nevoie de oameni bine pregătiți în funcții de conducere. Voi încuraja toate elementele de reformă”, a afirmat Ioana Mihăilă.

“Suntem încă într-o criză sanitară, dar am convingerea că împreună o vom depăși”, a mai spus ministrul Sănătății.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 21 aprilie 2021, o alocuțiune în ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a ministrului Sănătății.

Vă prezentăm în continuare transcrierea alocuțiunii:

Onorați musafiri,

Doamnă ministru,


Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes!

Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în Coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar Coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică.

Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie., a transmis președintele.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc o seară bună și multă sănătate!Sursa foto-video: Facebook Alianța USR-Plus

Ti-a placut articolul?

Comentarii