Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista cu solicitanții aprobați în etapa a doua din cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice”, publicată pe site-ul AFM

ro

07 Jun, 2021 17:49 1376 Marime text
  • Administrația Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituției, lista cu solicitanții aprobați în etapa a doua în cadrul Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru Electrocasnice).
În această etapă, au fost aprobate 73.358 de vouchere, astfel: - 34.158 vouchere pentru televizoare; - 22.884 vouchere pentru laptopuri; - 16.316 vouchere pentru tablete. Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Lista comercianților la care pot fi utilizate voucherele este publicată pe site-ul Admnistrației Fondului pentru Mediu, la adresa: https://www.afm.ro/rabla_electrocasnice_comercianti_validati.php. 

Beneficiarul are obligația de a încărca CI/BI și declarația pe proprie răspundere pusă la dispoziție de AFM, în aplicația informatică, până la momentul utilizării voucherului.

Următoarea etapă a programului va începe în data de 18 iunie, ora: 10:00, pentru următoarele echipamente: aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

După parcurgerea tuturor etapelor de selecție a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate și neutilizate, redevin disponibile. Ulterior, se poate relua întreaga procedură de selecție pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii