Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Navală Română şi-a publicat raportul de activitate pe anul 2017

ro

22 Mar, 2018 00:00 3038 Marime text
Liga Navală Română a publicat în Monitorul Oficial situaţia financiară pentru anul 2017, dar şi raportul de activitate care prezintă principalele evenimente la care a participat.
 
Astfel, anul trecut, Liga Navală Română a avut venituri din activităţi economice de 48.275 de lei, cheltuieli din activităţi economice de 38.525 de lei, un excedent din activităţi economice de zero lei şi deficit din activităţi economice de 12.259 de lei.
 
De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicat şi raportul de activitate al Ligii Navale Române pe anul 2017. În anul 2017 Consiliul Director al LNR a desfăşurat mai multe activităţi. Liga Navală a fost reprezentată, la nivelul preşedintelui şi al vicepreşedinţilor Consiliului Director Naţional, Ia evenimentul organizat la dana militară din Portul Constanţa, cu ocazia plecării navei-şcoală „Mircea“ în marşul anual de instrucţie, pe 23 mai.
 
Pe data de 28 iulie 2017, Liga Navală Română a fost reprezentată Ia nivel de vicepreşedinţi şi membri ai LNR, filiala Oituz 100 a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, la festivitatea de absolvire a promoţiei Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz 100.
 
Delegaţia LNR s-a deplasat la Sulina în septembrie 2017, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Navale şi al autorităţilor locale. De asemenea, LNR a fost reprezentată la nivelul preşedintelui şi al vicepreşedinţilor Consiliului Director Naţional la evenimentul prilejuit de deschiderea anului academic 2017-2018 la Academia Naval „Mircea cel Bătrân“ pe 2 octombrie 2017.
 
Nu în ultimul rând, Liga Navală Română a fost reprezentată la nivelul preşedintelui Consiliului Director al LNR la evenimentul organizat la sediul Sindicatului Liber al Navigatorilor cu prilejul comemorării a 30 de ani de la atacul care a avut loc asupra navei „Fundulea“, în apele internaţionale din Golful Persic - 23 noiembrie 2017.
 
Cu ocazia marcării împlinirii a 145 de ani de învăţământ de marină, Liga Navală Română a fost reprezentată Ia nivelul preşedintelui Consiliului Director, al preşedintelui filialei Constanţa şi al altor membri ai LNR la evenimentele ocazionate de celebrarea zilei Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, pe 17 noiembrie 2017. Evenimentul festiv a fost urmat de seminarul cu tema învăţământului de marină şi a provocărilor de care are parte din partea transportului maritim de astăzi.
 
Un alt eveniment a fost Conferinţa Naţională a Redacţiilor Publicaţiilor cu Tematică Marină - 24 noiembrie 2017. Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, evenimentul a fost organizat împreună cu filiala Constanţa a Ligii Navale Române. La invitaţia redactorului-şef al revistei „Marea noastră“, Carmen Atanasiu, publicaţia LNR, au răspuns elevi, studenţi, membri au redacţiilor şcolilor de marină.
 
La acestea se adaugă participarea Ia evenimentul prilejuit de reînfiinţarea divizionului rachetelor de coastă, pe data de 8 decembrie 2017, la Mangalia. Liga Navală Română a fost reprezentată la nivelul preşedintelui Consiliului Director Naţional şi al preşedintelui filialei Mangalia, contraamiral (ret.) Petre Stoica, la evenimentul organizat în Mangalia, în prezenţa şefului Statului Major al Forţelor Navale, viceamiral dr. Alexandru Mîrşu. Evenimentul a fost prilejuit de reînfiinţarea divizionului rachetelor de coastă Mangalia. Desfiinţat la începutul anilor 2000, divizionul rachetelor de coastă a fost reînfiinţat la exact 30 de ani de la înfiinţarea sa, în data de 8 decembrie 1987.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii