Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Asociația Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord Năvodari cumpără servicii de promovare

ro

11 Feb, 2024 14:17 697 Marime text
Sursa foto PixabayAsociația Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord Năvodari organizează o licitație, prin cumpărare directă pentru achiziția unui serviciu.
 
Contractul vizează Servicii de promovare active digitale, respectiv creare și dezvoltare a unui site web, creare pagini pe rețele media cu conținut, creare și moderare de conținut, consultanță în procesul de media buying în vederea promovării.
 
Valoarea estimată este de 200.000-270.120 lei, termenul limită fiind 12 februarie 2024. Orice operator economic interesat poate trimite oferta până la data de 12.02.2024 fizic la sediul Organizației – Bd. Mamaia Nord nr.6, Năvodari, Jud. Constanța sau pe email : omdmamaianord@gmail.com, conform caietului de sarcini semnat de preștedintele Boașcă Bogdan-George.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Avangarde Home SRL elaborează PUZ pentru o investiție în Mamaia Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii