Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru repararea centralei termice din Căminul pentru persoane vârstnice Constanța

ro

29 Sep, 2020 00:00 1780 Marime text
  • DGAS Constanța organizează licitație publică pentru lucrări de reparații la centrala termică aferentă Căminului pentru persoane vârstnice Constanța.
 
Obiectul contractului il reprezinta "Lucrări de reparații la centrala termică aferentă Căminului pentru persoane vârstnice Constanța", conform cerințelor din caietul de sarcini atașat.
 
Valoarea estimată a contractului este de 65.120 lei.
 
Valoarea totală a ofertei financiare va fi exprimata in lei, cu TVA mentionata distinct. Oferta financiara si tehnica se vor prezenta conform cerintelor din caietul de sarcini. Propunerea financiara trebuie corelata cu propunerea tehnica: toate cerintele autoritatii descrise in caietul de sarcini vor fi prevazute in propunerea financiara. Ofertantul va respecta toate reglementarile referitoare la protectia muncii, PSI si protectia mediului si este raspunzator de exactitatea si legalitatea datelor inscrise in situatiile de plata si in facturi, obligandu-se sa restituie sumele incasate necuvenit. Se va constitui garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului, în lei fără TVA.
 
Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care sa rezulte ca obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului si sunt autorizati in acest sens, in conditiile legii; vor face dovada neincadrarii in cazurile de excludere prevazute la articolele 164, 167, 59 si 60 din Legea nr. 98/2016, prin completarea declaratiilor atasate ca model; totodata, se va face dovada detinerii de experienta similara, in valoare cumulata totala de minim 65.000 lei, prin prezentarea de documente doveditoare in acest sens (document constatator, proces verbal de receptie, recomandare, etc).
 
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut pentru ofertele corespunzătoare necesitații și cerintelor autoritatii contractante.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.10.2020, ora 14:00.

 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

O firmă din Brăila va furniza un autovehicul pentru dotarea DGAS Constanța (document)

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută societate să se ocupe de serviciile poștale (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii