Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Spitalul Județean Tulcea, contestată la CNSC. Procedura a fost anulată!

ro

21 Sep, 2023 11:31 847 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2132 / C4 / 2295 la contestația nr. 235/14.08.2023 depusă de Biofarm Distribution SRL, cu sediul social în Bucureșt, reprezentată de Răzvan Constantin Ioniță - administrator, privind procedura de licitație deschisă pentru atribuirea unui contract de furnizare de consumabile pentru sterilizare, cod CPV 33198200-6, organizată de Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Contestatoarea a solicitat revizuirea documentației de atribuire, astfel încât să respecte prevederile legale, iar în cazul în care remedierea este imposibilă, anularea licitației, refacerea documentației de atribuire și relansarea conform prevederilor legale.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar,Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația Biofarm Distribution SRL în contradictoriu cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea, și anulează procedura de atribuire a acordului-cadru de furnizare de consumabile pentru sterilizare inițiată prin anunțul de participare nr. CN1058004/03.08.2023.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de zece zile.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitație de la Spitalul Județean Constanța, contestată în instanță de Farmatin Medical SRL (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii