Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord contestată la CNSC

ro

04 Jan, 2022 00:00 1395 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie înaintată de SC GB INDCO SRL, împotriva documentației de atribuire aferente loturilor 3,4 și 5 de dezinfectanți, elaborată de Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord
  • Obligă Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, la plata către SC GB INDCO SRL a sumei de 2.200 lei, cheltuieli efectuate de aceasta pentru formularea și susținerea contestației sale
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) și art. 29 din Legea nr.101/2016
 

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2882/C3/3152 la contestația nr. 2779/26.11.2021, înaintată de SC GB INDCO SRL, cu sediul în București, reprezentată legal de VârgoliciAlexandru, administrator, și, convențional de avocat Tomescu Codruța, formulată împotriva documentației de atribuire aferente loturilor 3,4 și 5  de dezinfectanți, elaborată de autoritatea contractantă Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord.

Licitația deschisă a fost organizată în vederea încheierii unui acord-cadru de furnizare „Mobilier medical, materiale și echipamente de protecție”.
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă contestația formulată de SC GB INDCO SRL, în contradictoriu cu Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, ca rămasă fără obiect.

Obligă Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, la plata către SC GB INDCO SRL a sumei de 2.200 lei, cheltuieli efectuate de aceasta pentru formularea și susținerea contestației sale.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) și art. 29 din Legea nr.101/2016.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare,obligată de CNSC să reevalueze oferta depusă de un SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii