Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările la Sala Polivalentă din Constanța!

ro

07 Aug, 2020 07:51 3386 Marime text
 
  • Sala va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).

Echipele de constructori lucrează cu utilajele pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport (Sala Polivalentă) ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri.
 
Cu privire la acest proiect, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanța a declarat că proiectul la Sala Polivalentă este în linie dreaptă, că au fost obținute toate aprobările și că, până în momentul de față, „autodeclarații“ proprietari nu au putut prezenta însă niciun fel de înscrisuri.
 
„Lucrările de construcție merg mai departe“, a mai adăugat Decebal Făgădău.
 
Sala Polivalentă din Constanța, amenajată în zona Badea Cârțan, este un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei, din bugetul Companiei Naționale de Investiții, la care se vor adăuga sume consistente din bugetul local pentru lucrări de amenajare, utilități, împrejmuiri, parcări, iluminat, etc.
 
Sala va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).
 
Proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement.
 
Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii