Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:38 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la DSVSA Constanța. Se completează stocurile de vaccinuri pentru uz veterinar (document)

ro

14 Mar, 2018 00:00 549 Marime text
Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contactului „Furnizare vaccinuri pentru uz veterinar“, în valoare estimată de 206.000 de lei.
 
Contractul constă în achiziționarea a 600.000 de doze de vaccin anticărbunos, a 40.000 de doze de tuberculina mamiferă și a 40.000 de doze de tuberculină aviara pentru realizarea Programului acțiunilor sanitar-veterinare, conform Ord. ANSVSA nr. 35/2016.
 
Ofertele de participare vor fi depuse până pe data de 21.03.2018, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 16.04.2018, ora 18.00. Garanția de participare se constituie în cuantum de 1% din valoarea estimată a fiecărui lot: lotul 1 - vaccin anticărbunos - 660 de lei, lotul 2 - tuberculină mamiferă - B - 400 de lei, lot 3 - tuberculină aviară - A - 1.000 de lei. Ofertanții vor mai prezenta declarația privind lista principalelor livrări de produse din ultimii trei ani, conținând valori, perioade de livrare, beneficiari, având ca obiect furnizarea de produse similare cu obiectul prezentei achiziții.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție sunt: dr. Cristescu Silvana Diana, dr. Gheba Mihaiță, ec. Tolea Vera, consilier juridic Turineac Mihai Sorin, dr. Brândușa Ion, cons. sup. Coronea Liana, cons. principal Teja Luminița, dr. Rujanschi Maria, cons. sup. Diaconescu Daniel.
 

Informații pentru ofertanți

 
Ținând cont de criteriul de atribuire a contractului de achiziție publică, respectiv „prețul cel mai scăzut“, oferta trebuie să răspundă cerinţelor formulate în caietul de sarcini, acestea fiind considerate minimale. Vor fi acceptate numai produsele care vor avea calitățile solicitate sau superioare. Produsele livrate vor fi însoțite de certificat de analiză sau de calitate, declarație de conformitate, fișă tehnică de securitate.
 
Numărul lotului de pe certificatul de analiză sau de calitate trebuie să corespundă cu numărul lotului de pe ambalaj. Certificatul de analiză sau de calitate trebuie să conțină date despre compoziție, număr lot, termen de valabilitate, alte date specifice. Livrarea se va efectua în ambalaje corespunzătoare, care să protejeze produsele împotriva acțiunilor mecanice și deformărilor fizice. Nu se acceptă preambalări provizorii. Oferta tehnică va fi însoțita de certificate de analiză sau de calitate ale produselor, în care sunt specificate caracteristicile din caietul de sarcini. Termenul de valabilitate trebuie să fie de minimum 12 luni de la data de livrare a produselor.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii