Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:53 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanţa cumpără vaccin antirabic în valoare de peste 32.000 de lei (document)

ro

12 Sep, 2017 00:00 767 Marime text

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contratului „Furnizare vaccin antirabic“, în valoare estimată de 32.000 de lei, fără TVA.
 
Obiectul contractului constă în achiziţionarea a 40.000 de doze de vaccin antirabic inactivat pentru realizarea Programului acţiunilor sanitar-veterinare pentru anul 2017. Societăţile interesate de această licitaţie pot depune ofertele până pe data de 22.09.2017, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 17.10.2017, ora 18.00. Garanţia de participare se constituie în cuantum de 1% din valoarea estimată, respectiv 320 de lei.
 
Furnizorul se obligă să furnizeze produsele la standardele şi sau performanţele prezentate în propunerea tehnică. Livrarea produselor se face la sediul DSVSA Constanţa în baza notei de comandă emise în termen de maximum şapte zile de la primirea comenzii. Produsele livrate vor fi însoţite de următoarele documente: factură fiscală, certificatul de calitate/analiză, fişa tehnică de securitate a produsului, certificat de conformitate, termenul de valabilitate. În cazul în care livrarea produsului/produselor se va face fără comandă, acestea vor fi returnate furnizorului. Recepţia cantitativă şi calitativă se va face la sediul DSVSA Constanţa.

Responsabili de atribuirea contractului  

Persoanele cu funcţii de decizie responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie sunt: Cristescu Silvana Diana, Gheba Mihăiţă, Tolea Vera, Turineac Mihai Sorin, Brânduşa Ion, Teja Luminiţa, Diaconescu Daniel, Coronea Liana, Rujanschi Maria.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii