Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Sanitară Veterinară Constanţa cumpără dezinfectanţi pentru a lupta cu pesta porcină africană (documente)

ro

11 Aug, 2018 00:00 2446 Marime text
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa a demarat o licitaţie pentru achiziţia de dezinfectanţi, termenul-limită pentru depunerea ofertelor fiind 14 august.
 
Potrivit datelor furnizate de beneficiar, este necesară achiziţia de 3.000 kg dezinfectanţi cu acţiune în eliminarea focarului de pestă porcină africană. Valoarea estimată a contractului este de 180.000 de lei.
 
Ofertele se vor depune în plic, la registratura DSVSA Constanta, şoseaua Mangaliei nr. 78. Pe plic se vor menţiona datele expeditorului şi procedura de achiziţie pentru care se transmit ofertele, inclusiv data deschiderii ofertelor: 14.08.2018, ora 16.00. Ofertele primite după data-limită de depunere a ofertelor, respectiv după data de 14.08.2018, ora 16.00, sau transmise la o altă adresă vor fi respinse. Lipsa propunerii tehnice şi lipsa propunerii financiare echivalează cu lipsa ofertei. Propunerea tehnică trebuie să respecte întocmai cerinţele caietului de sarcini.
 
Până în prezent, dezinfectantul a fost achiziţionat în baza referatelor de necesitate prin cumpărare directă din catalogul SICAP, în limita legală a pragului valoric pentru achiziţie directă de 135.060 de lei fără TVA, la data de 7 august 2018, valoarea totală a acestor achiziţii fiind de 134.377 de lei fără TVA.
 
Extinderea bolii prin apariţia de noi focare, prin confirmarea de către IDSA Bucureşti a suspiciunilor de PPA diagnosticate de LSVSA Constanţa, impune achiziţionarea de noi cantităţi de dezinfectant care să asigure combaterea bolii.
 
Din documentaţia tehnică trebuie să rezulte că produsul are eficacitate dovedită împotriva virusului pestei porcine africane. De asemenea, dezinfectantul trebuie să aibă o flexibilitate mare de aplicare şi spectru larg de acţiune cu eficacitate împotriva virusurilor, bacteriilor şi fungilor la temperaturi scăzute, în apă dură, pe suprafeţe poroase şi în prezenţa materiei organice. Trebuie să aibă o gamă largă de aplicaţii, pentru ferme de animale, suprafeţe, echipamente, autovehicule, dezinfecţie pe calea aerului. Produsul va fi însoţit obligatoriu de prospect, instrucţiuni de lucru, fişă tehnică de securitate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de pe licitatiapublica.ro, precum și caietul de sarcini.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii