Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:16 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un an de la aprobarea bugetului, Primăria Constanța lansează licitația pentru pasarela care va lega cartierele Km 4-5 şi Faleză Sud - Poarta 6 din Constanța

ro

15 May, 2021 00:00 1122 Marime text
  • Primăria Constanța achiziționează serviciul de  elaborare documentație tehnico-economică  și studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții –”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între cartierul km 4-5 şi cartierul Faleză Sud –Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga
  • Pasarela pietonală va traversa cele două magistrale de cale ferată a căror ampriză este de aproximativ 40 m și strada Viorelelor a carei ampriză este de 13 m
  • Valoarea estimată a contractului este de 98.000 lei fără TVA
  • În ședința CLM din luna mai 2020, consilierii locali au alocat 130.000 de lei în vederea elaborării studiului de fezabilitate pentru pasarelă

Primăria Constanța achiziționează serviciul de  elaborare documentație tehnico-economică  și studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții –”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între cartierul km 4-5 şi cartierul Faleză Sud –Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga.
Pasarela pietonală va traversa cele două magistrale de cale ferată a căror ampriză este de aproximativ 40 m și strada Viorelelor a carei ampriză este de 13 m.
Valoarea estimată a contractului este de 98.000 lei fără TVA.

Durata contractului este de maxim 6 luni de la ordinul de începere cu posibilitatea prelungirii cu acordul parților.
Termen limită primire oferte este 21.05.2021.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform  prezentului  anunț  și  a  caietului  de  sarcini  anexat  pe  adresa  de  e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
Între cartierul faleză Sud – Poarta 6 și Cartierul Km 4-5, se află două magistrale de cale ferată dublă, una către Portul Constanța și una către municipiul Mangalia.
În zonă, nu există amenajate treceri la nivel cu calea ferată. În anii trecuti, constănţenii care locuiesc în cartierul Poarta 6 au făcut sesizări către autorități și au strâns semnături pentru construirea unei pasarele în dreptul Liceului „Lucian Blaga“ .
Abia în ședința CLM din luna mai 2020, consilierii locali au alocat 130.000 de lei în vederea elaborării studiului de fezabilitate pentru pasarelă iar la câteva luni distanță, Primăria Constanța a lansat în consultare publică achiziţionarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică pentru proiectul care va realizare o circulație pietonală în siguranță între cele două cartiere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Banii pentru studiu de fezabilitate, alocați de CLM. Pasarela pietonală care va lega cartierele Km 4-5 şi Faleză Sud – Poarta 6 din Constanța, în consultare

Constănţeanul supărat Semnături pentru o pasarelă pietonală în dreptul Liceului „Lucian Blaga“ din Constanţa

Zeci de sesizări, sute de semnături. CLM a aprobat construirea pasarelei peste calea ferată între Km 4-5 și Poarta 6! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii