Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:48 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României

ro

28 Nov, 2016 11:35 1217 Marime text
KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României printr-o serie de acţiuni de promovare a valorilor naţionale româneşti susţinute prin intermediul operaţiunilor dezvoltate de Grup în domeniul petrolier. 

“KMG International este un promotor al valorilor autentice româneşti atât prin expertiza pe care a dezvoltat-o industria petrolieră, cât şi prin valoarea adăugată a produselor sale oferite clienţilor din România sub brandul Rompetrol. Prin dezvoltarea operaţiunilor sale principale, de rafinare, transfer maritim de produse petroliere, distribuţie de carburanţi, KMG International reprezintă un real motor de creştere pentru România, fie că vorbim de activitatea angajaţilor din ţară sau de know-how-ul acestora transferat în străinătate, fie că ne referim la impactul economic şi social major al operaţiunilor noastre. Cu prilejul Zilei Naţionale a României marcăm încă odată reuşita parteneriatului nostru român-kazah în promovarea cu success a valorilor atestate în plan local şi internaţional”, a declarat prim vice preşedintele KMG International, Cătălin Dumitru.

Clădirile administrative ale celor două rafinării deţinute de KMG International, Petromidia - cea mai mare şi mai modernă din ţară şi Vega - cea mai longevivă unitate de profil din România – au fost decorate cu steagul României. Tricolorul a fost montat pe o suprafaţă de 60 de metri lungime şi 16 metri lăţime pe clădirea sediu a companiei Rompetrol Rafinare din Năvodari, care operează cele două rafinării. De asemenea, drapelul naţional acoperă o suprafaţă de 14 metri lungime şi 6 metri lăţime din suprafaţa clădirii administrative a rafinăriei Vega.

Clienţii care vor intra în staţiile de alimentare Rompetrol  de 1 Decembrie vor primi steguleţe cu drapelul naţional al României ce pot fi montate pe maşini. Peste 22.000 de astfel de produse sunt distribuite în principalele staţii de alimentare din ţară.

Cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României, compania promovează proiectul video „Fabricat în România”. KMG International derulează, de asemenea, în parteneriat cu Agenţia Naţională de Presa AGERPRES, proiectul editorial intitulat “160 de ani de rafinare”, în perioada 22 noiembrie – 16 decembrie. În urmă cu 160 de ani, rafinăria de la Râfov de lângă Ploieşti, prima rafinărie din lume, procesa pentru prima dată ţiţei. În cadrul proiectului vor fi difuzate materiale jurnalistice și documentare care vor aborda, printre altele, subiecte privind istoricul rafinării în România, strategiile companiilor petroliere în sectorul de rafinare, problemele de mediu. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sorin 01 Dec, 2016 17:39 Felicitări pentru inițiativă.