Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Portul Constanţa nu este blocat şi vom avea grijă să nu fie blocat“ (VIDEO)

ro

07 Jun, 2022 14:58 1529 Marime text
Președintele Klaus Iohannis. foto: Facebook/Administrația PrezidențialăPreşedintele Klaus Iohannis a susținut astăzi o conferință de presă după ce a vizitat Școala Gimnazială nr. 11 din Municipiul Buzău, în contextul Zilei Mondiale a Mediului și a Zilei Învățătorului.

În cadrul conferinței, președintele a fost întrebat ce părere are despre afirmaţia făcută recent de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, referitoare la faptul că Ucraina şi-ar putea exporta cerealele prin România.

De asemenea, șeful Statului a oferit o replică și referitor la declaraţia ministrului Apărării, Vasile Dîncu, care a precizta că Marea Neagră este blocată din cauza minelor.

"Această rută este viabilă, se întâmplă şi la acest moment. Este o rută care este folosită în momentul de faţă, cerealele sunt aduse până în Portul Constanţa şi de acolo mai departe pe calea apei. Iar să spunem că Marea Neagră este blocată mi se pare deocamdată o exagerare. Pericolul minelor în Marea Neagră există şi partea nordică a Mării Negre, aferentă Ucrainei, este blocată, dar Portul Constanţa nu este blocat şi vom avea grijă să nu fie blocat”, a precizat președintele Klaus Iohannis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii