Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis „Tânăra generaţie doreşte să fie mai responsabilă faţă de mediul înconjurător şi faţă de planeta noastră“ (VIDEO)

ro

07 Jun, 2022 14:29 1014 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis. Foto: Facebook/Administrația PrezidențialăPreședintele României, Klaus Iohannis, a vizitat marți, 7 iunie 2022, Școala Gimnazială nr. 11 din Municipiul Buzău, în contextul Zilei Mondiale a Mediului și a Zilei Învățătorului.

Cu această ocazie, șeful Statului a precizat că tânăra generaţie îşi doreşte o mai mare implicare în ce priveşte protejarea mediului înconjurător.

"Este un lucru extrem de important că tânăra generaţie îşi doreşte această abordare pentru mediu, pentru a preveni schimbarea climei. Există o serie de sondaje care ne arată că aproape toţi copiii sunt foarte interesaţi de aceste teme, aproape toţi copii şi tinerii doresc să fie implicaţi în aceste teme şi, astfel, avem motive de optimism. Tânăra generaţie doreşte să fie mai responsabilă faţă de mediul înconjurător şi faţă de planeta noastră, dar noi, politicienii, dascălii, trebuie să venim cu un cadru propice pentru a da tinerilor posibilitatea să acţioneze în acest sens", a arătat Klaus Iohannis. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii