Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:33 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis participă prin videoconferinţă la Ceremonia de semnare a Acordului de colaborare bienală între OMS şi Ministerul Sănătăţii

ro

07 Apr, 2020 08:41 549 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis va participa, marţi, la ceremonia de semnare a Acordului de colaborare bienală între Organizaţia Mondială a Sănătăţii - Biroul Regional pentru Europa şi Ministerul Sănătăţii din România, potrivit administrației prezidețiale.

Ceremonia va avea loc la ora 12.30, prin sistem de videoconferinţă.

Amintim că, Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile şi a solicitat Guvernului să vină cu măsuri care să fie incluse în noul decret. Sunt lucruri care "se mișcă", a spus preşedintele, dar, deşi nu sunt foarte multe cazuri de COVID-19, nu este momentul ca românii să se relaxeze.

"În comparaţie cu alte state, creşterea numărului de persoane nu a fost aşa mare cum am observat în alte ţări unde avem mulţi români: Italia, Spania. 

Acest lucru vine din faptul că noi din timp am luat măsuri foarte ferme.

Trebuie să vă avertizez că nu e momentul să ne relaxăm în niciun caz şi nu trebuie să nu mai respectăm indicaţiile autorităţilor.[raed arafat ridicare masuri stare de urgenta coronavirus]Raed Arafat: Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă. Este devreme să ne relaxăm

Evoluţia depinde de felul în care respectăm indicaţiile autorităţilor. Numai aşa e posibil să nu avem o creştere foarte mare.

Dacă nu le respectăm, e posibil să ajungem în scenarii ca alte ţări.

Nu suntem încă la vârful epidemiei, în niciun caz nu e momentul să ne relaxăm, dar să nu fim panicaţi şi să respectăm indicaţiile autorităţilor", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Ti-a placut articolul?

Comentarii