Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Un bărbat a căzut de la etajul locuinței pe acoperișul unui magazin alimentar. Care este starea victimei

ro

12 Apr, 2022 12:33 1139 Marime text
Imagine de la eveniment, sursa: ISU Ialomița Astăzi, cinci echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, au intervenit pentru salvarea unei persoane, căzută de la etajul doi al unui bloc de locuințe, pe acoperișul unui magazin alimentar din municipiul Slobozia.


În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița. La locul evenimentului a fost găsită o victimă conștientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD.



Potrivit ISU Ialomița,  victima după ce a fost coborâtă de pe acoperișul magazinului, a fost predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
 

Este o persoană de sex masculin, de aproximativ 70 ani.Condițiile în care s-a produs nefericitul eveniment vor fi stabilite de organele abilitate., transmite ISU Ialomița. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii