Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. „Ziua Porților Deschise“ la plantația de trandafiri de dulceață din Cobadin

ro

29 May, 2021 11:53 2887 Marime text

Proprietarii unei plantații de trandafiri de dulceață au decis să deschidă porțile pentru cei care doresc să profite de aerul curat din zonă și să admire florile minunate.

Un eveniment deosebit a fost organizat în acest week-end în localitatea Cobadin, județul Constanța. Proprietarii unei plantații de trandafiri de dulceață au decis să deschidă porțile pentru cei care doresc să profite de aerul curat din zonă și să admire florile minunate.
 
Potrivit unei postări pe Facebook, Pepiniera Dumbrava anunță „Ziua Porților Deschise“ la plantația de trandafiri de dulceață din localitatea Cobadin, județul Constanța.
 

„Evenimentul are loc în zilele de sâmbătă și duminica (29 și 30 mai 2021) între orele 9.00 -15.00. Cu acest prilej aveți ocazia să aflați povestea acestei platații unice în România, să vizitați plantația, să respirați parfumul acestor trandafiri deosebiți și chiar să culegeți petalele pe care le puteți lua cu dumneavoastră contra sumei de 15 lei/Kg.  În plus de aceasta, puteți degusta din preparatele produse în mod tradițional de către proprietarii plantației“ – se arată în mesajul transmis pe Facebook de Pepiniera Dumbrava.

Sursa foto: Facebook/Pepiniera Dumbrava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii