Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:22 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Şoferi, opriţi de poliţişti în trafic. Ce au descoperit agenţii

ro

09 Jan, 2021 14:26 1477 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 22C, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șerban Vodă din comuna Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ti-a placut articolul?

Comentarii