Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Schimbare de comandă la Batalionul 912 Tancuri “SCYTHIA MINOR” (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2023 15:52 999 Marime text
Sursa foto: facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești/Dună StelianAstăzi, 23 octombrie, în cazarma “CAVALERILOR ALBI” s-a desfășurat ceremonia militară de predare-primire a comenzii și a Drapelului de Luptă al batalionului.

Potrivit reprezentanților Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești, după trei ani și cinci luni în care s-a aflat la comanda tanchiștilor dobrogeni, locotenent-colonelul Iulian-Ioan Popa, numit în funcția de Șef de Stat Major al Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”, a predat comanda și Drapelul de Luptă al batalionului locotenent-colonelului Gheorghe-Agneș Giubegan, împuternicit la comanda acestei structuri.

„Activitatea a avut loc în prezența comandantului Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”, colonel Adrian-Nicolae Costaru, a reprezentanților administrației publice locale, a comandanților unităților subordonate brigăzii și a militarilor batalionului.
În cuvântul său, comandantul brigăzii, i-a felicitat pe cei doi ofițeri pentru realizările de până acum în cariera lor militară, urându-le totodată succes în îndeplinirea atribuțiilor noilor funcții încredințate.
Ceremonia s-a încheiat cu defilarea efectivelor batalionului, în frunte cu noul comandant“ - au mai precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești. .

Citește și: 

Misiune îndeplinită!Militarii Batalionului 341 Infanterie „Constanța“ au revenit din misiunea desfășurată în teatrul de operații Bosnia și Herțegovina (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii