Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Pericol în trafic. Mai mulți șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați la volan

ro

21 Oct, 2019 14:08 1449 Marime text

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lipnița au identificat un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă pe DN 3, în localitatea Coslugea.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, ansamblul de vehicule condus de acesta nu era înmatriculat.
 
La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 18 ani, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Soveja din municipiu, fără a poseda permis de conducere corespunzător. 
 
La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Murfatlar, având expirate plăcuțele cu numere de înmatriculare. 
 
La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Barițiu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
 
La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Rariștea, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 
 
La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Topalu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 
 
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală. 

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii