Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Consilier local al orașului Ovidiu, în atenția Agenției Naționale de Integritate

ro

14 Jul, 2020 12:42 821 Marime text


Comunicat al Agenției Naționale de Integritate.

 
Agenția Națională de Integritate a precizat astăzi pe site-ul oficial, prin intermediul unui comunicat, că a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese în materie administrativă în cazul a zece persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, printre care și Dan Pândichi, consilier local al orașului Ovidiu, din județul Constanța.
 
În cazul acestuia, se menționează:
 

În perioada 04 iulie 2017 – 05 iulie 2019 a exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003 și nu a respectat dispozițiile art. 91, alin. (3), teza I din același act normativ.
 

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, se mai precizează în comunicatul Agenția Națională de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii