Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Amendă la Ciocârlia pentru depozitarea unor îngrărăminte pe câmp (GALERIE FOTO)

ro

25 Jun, 2022 08:42 1166 Marime text
Poluare la Ciocârlia. Foto: Facebook/Garda de MediuComisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au efectuat control pe raza localității Ciocârlia, pentru a verifica o reclamație privind depozitarea unor îngrășăminte chimice pe un teren agricol.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Mediu, urmare a verificărilor în teren și a documentelor puse la dispoziție de deținătorul terenului, echipa de control a aplicat doua sancțiuni contravenționale cu amenda pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului, respectiv 10.000 lei pentru desfășurarea activității de chimizare în agricultura fară să dețină autorizație de mediu și 6.000 lei pentru nerespectarea obligației legale de a asigura depozitarea îngrășămintelor chimice conform instrucțiunilor din fisa tehnica de securitate.

De asemenea, persoana fizica autorizata (PFA) a fost sancționată cu suspendarea activității până la intrarea în legalitate, fiind interzisa desfășurarea unei activități neautorizate din punct de vedere al protecției mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii