Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Cluj Transportatorii continuă protestul

ro

12 Jan, 2024 18:32 652 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Transportatorii clujeni îşi continuă protestul, vineri, pentru a treia zi consecutiv, pe străzi din Cluj-Napoca şi din împrejurimi.
     
Transportatorii clujeni îşi continuă protestul, vineri, pentru a treia zi consecutiv, pe străzi din Cluj-Napoca şi din împrejurimi, potrivit Agerpres.

De această dată, potrivit IPJ Cluj, protestul este continuat de şoferii de taxi, cu autoturisme.

„În municipiul Cluj-Napoca se desfăşoară protestul transportatorilor de mărfuri. Aproximativ 20 de conducători de autoturisme personale şi în regim taxi se deplasează pe traseul Frunzişului - Calea Turzii - Prefectură. Sunt prezente echipaje rutiere şi jandarmi ale IJJ Cluj”, se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj.


Câteva zeci de camioane ale protestarilor din transporturi au îngreunat traficul în Cluj-Napoca şi în localităţile limitrofe pe parcursul zilei de joi, dar şi în ziua precedentă.

Camioanele protestarilor din transporturi s-au adunat, joi, la Podul N din Cluj-Napoca, la ieşirea spre Floreşti şi au circulat în coloană, cu viteză redusă, de 5-10 km/h, perturbând grav traficul rutier, oricum foarte aglomerat la ora respectivă.

Şoferii au pus afişe pe camioane cu mesaje precum „Stop joc”, „Vrem fapte, nu promisiuni”, „Aşa nu se mai poate”, „Noi murim şi voi vă daţi sporuri”.

Ca urmare a protestului transportatorilor, IPJ Cluj le-a recomandat celorlalţi participanţi la trafic să circule pe rute alternative, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ministrul Florin Barbu: „RCA la utilajele agricole este la fel ca anul trecut! În 2024 suportăm acciza la motorină pentru fermieri“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii