Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni au făcut mai mulți copii fericiți (galerie foto)

ro

19 Dec, 2019 18:12 1400 Marime text

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa au vizitat copiii cu nevoi speciale de la Complexului de Servicii Comunitare ”Sparta Rotterdam” din Techirghiol. Cei mici au primit electrocasnice, încălțăminte și dulciuri         

În acest an, jandarmii Grupării Mobile Constanța prin Asociația Jandarmii Tomis Constanța, au fost alături de copiii cu nevoi speciale din cadrul Complexului de Servicii Comunitare ”Sparta Rotterdam” din Techirghiol,  pe care i-au vizitat astăzi și le-au oferit cadouri, constând în electrocasnice, încălțăminte și dulciuri. De asemenea, colegii noștrii și familiile acestora au mai donat celor din centru, un calculator, îmbrăcăminte și jucării, transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.


„Pentru ca acest lucru să fie posibil, acum două săptămâni comanda unității a luat legătura cu domnul director Seitcadil Olgun, care ne-a adus la cunoștiință, nevoile și de ce duc lipsă copiii din centru.

Ne bucurăm că am putut să dăruim un pic de la noi pentru cei care au mai multă nevoie și ne propunem ca în perioada următoare să facem astfel de donații simbolice, dar necesare și altor centre din Constanța în care sunt copii cu nevoi speciale”, au mai transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.      


Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii