Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:37 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iusuf Mahir nu mai este administratorul firmei Tobtech Serv SRL

ro

03 Aug, 2017 00:00 1090 Marime text
Modificări în firma SC Tobtech Serv SRL! Potrivit Monitorului Oficial al României, în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din data de 19 iunie s-a decis revocarea din funcţia de administrator a lui Iusuf Mahir. În locul acestuia a fost numită Leila Iusuf, născută la data de 10.10.1967, în Bucureşti, domiciliată în Constanţa.
 
Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 2 august, SC Tobtech Serv SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane juridice sunt Iusuf Mahir, născut la data de 19.01.1956, în Cernavodă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Leila Iusuf, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Firma are ca obiect de activitate „fabricarea de motoare şi turbine (cu excepţia celor pentru avioane, autovehicule şi motociclete)“.
 
Iusuf Mahir mai figurează în societăţile Tebo Gaz SRL şi Eucass.
 
Recent, omul de afaceri Iusuf Mahir a fost deferit Justiţiei pentru ucidere din culpă şi continuarea lucrărilor, după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente. Tot în prezenta cauză, societatea comercială Eucass SRL a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă şi continuarea lucrărilor, după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanţa.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, „din investigaţiile efectuate, s-a stabilit că, la data de 30.11.2016, în jurul orei 16.30, a survenit decesul minorei T.R.M., în vârstă de 12 ani, care a căzut în gol de la etajul 5 al blocului aflat în construcţie, situat pe strada Steagului nr. 49 din municipiul Constanţa, ca urmare a nerespectării de către inculpata SC Eucass SRL, reprezentată legal de către inculpatul Iusuf Mahir, în calitate de administrator, a dispoziţiilor legale stabilite de Primăria Constanţa, prin HCLM 184/2013, referitoare la modul de împrejmuire cu panouri aliniate şi acoperire cu plasă a construcţiei existente“.
 
„Totodată, după dispunerea opririi lucrărilor de către organele de control competente şi sancţionarea societăţii SC Eucass SRL, administrată de Iusuf Mahir, prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014 (când stadiul lucrărilor executate era de D+P+3E), au fost continuate lucrările, reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa constatând, prin nota de constatare nr. 008495/03.11.2016, faptul că societatea SC Eucass SRL, administrată de Iusuf Mahir, nu s-a conformat măsurilor dispuse prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014, stadiul lucrărilor fiind de D+P+5E“, conform anchetatorilor.
 
Citeşte şi:
 
Începe judecata afaceristului Iusuf Mahir! Decizia nu este definitivă
 
Afaceristul Iusuf Mahir, scăpat de controlul judiciar. Este acuzat de ucidere din culpă
 
Tragedie în Constanţa. O fetiţă a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc în construcţie. Afaceristul Iusuf Mahir, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Ti-a placut articolul?

Comentarii