Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:07 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanţa despre accidentul de muncă, produs la Ferma 6 Martie. Un bărbat de 43 de ani a decedat

ro

06 Jan, 2018 11:10 1768 Marime text
În data de 30.12.2017 ora 12.15 la SC Dako Distribution SRL a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui lucrător.
 
Ghitoi Marian, de 43 de ani, a decedat în timpul operaţiunilor de descărcare a unor lăzi cu foi de geam dintr-un autocamion. Victima asigura manipularea unei lăzi în vederea menţinerii pozitiei verticale a acesteia, în timp ce era extrasă prin tragere cu ajutorul unui troliu manual din exteriorul maşinii.

Lada care urma să fie descărcată era sprijinită în poziţie verticală prin rezemare cu proptele din lemn. La un moment dat una din proptele a alunecat şi a determinat dezechilibrarea lăzii, aceasta înclinându-se peste victimă şi prinzând-o între celelalte lăzi aflate în camion. A fost anuntat Serviciul de Urgenta 112, cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul.
 

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetarilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate  vor fi stabilite împrejurarile şi cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum şi reglementarile legale încălcate şi pe cale de consecinţa răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare, au precizat reprezentanţii ITM Constanţa.


Dako Distribution SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2001, societatea are sediul în municipiul Constanţa, strada Ostrov. Capitalul social subscris de 1400000 lei, integral vărsat, este compus din 140000 de părţi sociale. Panea Daniela este asociat unic şi administrator. nespecificata
Dako Distribution SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor din ceramică, sticlărie, şi produse de întreţinere.                                                                                                                    



Citeşte şi: UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident cumplit la Ferma 6 Martie de la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un container a căzut peste o persoană (galerie foto+video)
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii