Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:27 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Dancă România a revenit la creștere economică

ro

13 Nov, 2020 13:29 542 Marime text
  • ​​Ionel Dancă: România a evitat recesiunea și a revenit la creștere economică
  • Economia a crescut cu 5,6 procente
 
Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului,susține că România a evitat recesiunea și a revenit la creștere economică, potrivit TVR.  Acesta a declarat  că revenirea economică a fost posibilă datorită măsurilor rapide și eficiente ale Guvernului Orban. În trimestrul al treilea economia a crescut cu 5,6%.

Ionel Dancă a anunțat pe Facebook că economia României a crescut în trimestrul al treilea în raport cu cel de al doilea trimestru:

O veste foarte bună pentru economie, așa cum ne așteptam. Pentru că am făcut ceea ce trebuie în acest an, în condiții de criză fără precedent în toată lumea. România a evitat recesiunea și a revenit la creștere economică cu un avans de 5,6% în trimestrul trei fața trimestrul doi. Acestea sunt datele statistice care confirmă că Guvernul liberal a reacționat rapid și eficient și a administrat bine economia în cea mai grea perioadă de criză din ultimii 30 de ani.


Ionel Dancă mai spune că pericolul pentru economie nu a trecut atât din cauza crizei, cât și a politicienilor.

În continuare, pericolul nu a trecut. Principalul pericol pentru revenirea economică rămâne majoritatea toxică PSD din Parlament care poate arunca în aer toate eforturile noastre de consolidare economică. România poate continua revenirea la creștere economică doar dacă PSD este împiedicat sa mai ia decizii anti-economice în Parlament. Conditia esențială pentru o revenire la creștere economică pe termen lung este România fără PSD, a precizat Ionel Dancă.


Sursa: tvr.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii