Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:05 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitori imobiliari, firme de transport și din industria ospitalității s-au „duelat“ pentru plajele din sudul litoralului

ro

29 Jul, 2021 00:00 1151 Marime text


⦁    Administrația Națională "Apele Române" a scos la licitație mai multe sectoare de plajă din sudul litoralului
⦁    Urmare a licitațiilor au fost primite 28 de oferte, dintre care doar 18 oferte au fost declarate valabile
⦁    Sectorul de plaja Neptun I, subsectoarele 1, 2 și 3 au fost câștigate de SC Onix Residence SRL din București deținătorii Complexului Neptun și a terenului Tenis Delta
⦁    Sectorul de plaja Neptun I, subsector 4 a revenit Asocierii formate din SC Transevren SRL -  SC Decebal Estival SRL
⦁    Sectorul de plajă Costinești I a fost atribuit Asocierii formate din SC Viralex Complex 2015 SRL și SC Daf Trans 2000, AF Trans 2000 și SC Settima Impex SRL și SC Elimar Litoral
⦁    Sectorul de plajă Jupiter I, subsector lb a revenit Asocierii Mitcos Art SRL din Ovidiu, societate care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilorAdministrația Națională "Apele Române" a scos la licitație mai multe sectoare de plajă din sudul litoralului. Este vorba despre sector de plaja Neptun I, subsector 1 pentru care se va percepe o chirie de 100.280 lei/an; sector de plaja Neptun I, subsector 2 - 149.550 lei/an; sector de plaja Neptun I, subsector 3 -  458.000 lei/an sau sector de plaja Neptun I, subsector 4 pentru care viitorul operator va plăti 180.000 lei/an.

Urmare a licitațiilor au fost primite 28 de oferte, dintre care doar 18 oferte au fost declarate valabile.

În continuare, vă prezentăm ofertele declarate câștigătoare:


Sectorul de plaja Neptun I, subsectoarele 1, 2 și 3 au fost câștigate de SC Onix Residence SRL din București, deținătorii Complexului Neptun și a terenului Tenis Delta.

Sectorul de plaja Neptun I, subsector 4 a revenit Asocierii formate din SC Transevren SRL (firma de transport și investitori imobiliari din Constanța) și  SC Decebal Estival SRL din Neptun.

Durata contractelor este de 3 ani.Sectorul de plajă Costinești I a fost atribuit Asocierii formate din SC Viralex Complex 2015 SRL și SC Daf Trans 2000(are se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor), AF Trans 2000 și SC Settima Impex SRL din București și SC Elimar Litoral din localitatea Ovidiu.

Durata contractului este de 3 ani iar nivelul chiriei este de 50.880 lei/an.

Sectorul de plajă Jupiter I, subsector lb a revenit Asocierii Mitcos Art SRL din Ovidiu, societate care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.

Firma a mai gestionat și în 2019, sectoare de plajă din Constanța, Mangalia, Olimp II sau Costinești.

Cea de-a doua societate din cadrul Asocierii este SC Dominic Oil SRL, din comuna Remetea, județul Harghita.

Durata contractului este de 2 ani. 7 iar nivelul chiriei este de 94.598 lei/an.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Valu lui Traian va moderniza străzile Constanței și Împărat Traian. Cine va executa lucrările

Grand Plaza Hotel nu mai are punct de lucru în Complexul Neptun, din stațiunea Neptun

Undă verde de la Primăria Constanța Restaurantul Parc din stațiunea Mamaia va suferi noi modificări. Detalii

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii