Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grand Plaza Hotel nu mai are punct de lucru în Complexul Neptun, din stațiunea Neptun

ro

23 Apr, 2021 00:00 2271 Marime text
  • Decizia a fost luată de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății și a fost precedată de hotărârea de vânzare a Complexului Neptun și a terenului Tenis Delta, ambele din Neptun, pentru suma de 5 milioane de euro.
  • În cadrul aceleiași AGEA, s-a luat decizia de a se desființa și punctul de lucru din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 32-34.
  • În 2019, Grand Plaza Hotel a avut un profit net de 7.934.181 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 61.568.405 lei.
Schimbări în lumea hotelieră din stațiunea Neptun! Compania Grand Plaza Hotel și-a închis punctul de lucru din Complexul Neptun.
 
Decizia a fost luată de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății și a fost precedată de hotărârea de vânzare a Complexului Neptun.
 
În cadrul aceleiași AGEA, s-a luat decizia de a se desființa și punctul de lucru din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 32-34.
 
Hotărârile luate de AGEA au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
Conform documentului citat, Ovidiu Iuliu Marian, președintele Consiliului de Administrație al Gradn Plaza Hotel, a fost împuternicit să îndeplinească toate procedurile necesare pentru îndeplinirea hotărârilor adoptate.
 
Amintin, acționarii Grand Plaza Hotel au decis recent vânzarea Complexului Neptun și a terenului Tenis Delta, ambele din Neptun, pentru 5 milioane de euro.
 
Cumpărătorul, potrivit informațiilor oficiale publicate anterior în Monitorul Oficial al României, este firma Onix Residence, din București.
 

Datele de la Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 7 aprilie 2021, societatea Grand Plaza Hotel SA a fost înființată în 1994 și provine, potrivit Registrului Comerțului, din divizare parțială.
 
Capitalul social subscris este de 19.604.602,5 lei, integral vărsat, iar firma se ocupă cu hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Acțiunile firmei sunt împărțite între Tresela Investments Limited, cu sediul în Cipru, cu 24,9866%, Tatika Investments Limited, cu sediul în Cipru, cu 74.8177% din capitalul social și o listă cuprinzând 125 de acționari persoane fizice, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 0,1957%.
 
Președintele Consiliului de Administrație este Marian Ovidiu Iuliu, acesta având și calitatea de administrator neexecutiv.
 
Director general este Daniel Ben-Yehuda, iar ceilalți administratori neexecutivi sunt Dan Codrean și Dumitra Iordache.
 
Auditorul firmei este Deloitte Audit SRL, din București..
.
În 2018, numărul angajaților a fost 226, profitul net s-a ridicat la 8.774.853 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost de 55.454.996 de lei.
 
În 2019, numărul salariaților a fost 230, profitul net a fost 7.934.181 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 61.568.405 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tranzacție de milioane de euro!:
Cu cât vinde Grand Plaza Hotel Complexul Neptun și terenul Tenis Delta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii