Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții realizate la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Ce spune directorul Bogdan Artagea (VIDEO)

ro

24 Aug, 2022 00:00 2005 Marime text
Bogdan Artagea, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanța
  • Printre invitați, s-a aflat și Bogdan Artagea, gazdă și director al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța
 
Al 7-lea an consecutiv, pe 23 august, a avut loc conferința de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România ( AAR), ce are loc la Mera Resort Venus.
 
La Evenimentul dedicat evoluției circulației aeriene din România, organizat anual de AAR, participa, in perioada 22-26 august 2022, toti Directorii Aeroporturilor din Romania, reprezentantii la varf ai Companiilor aeriene TAROM, BLUE AIR, TURKISH Airlines, conducerea Ministerului Transporturilor, conducerea ROMTSA si Autoritatea Aeronautica civilă, diverse entități, instituții, companii private și parteneri implicați în industria aviației.
 
În premieră, Asociația Aeroporturilor din Romania si Federatia Patronatelor din Industria Ospitalitatii din Romania ( FPIOR) vor semna un Acord de Parteneriat pentru a determina atragerea și creșterea numarului de pasageri și turiști în zbor către destinații turistice din România, în scop de afaceri sau de vacanță.
 
Printre invitați, s-a aflat și Bogdan Artagea, gazdă și director al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, care a vorbit pentru cotidianul ZIUA de Constanța despre investițiile realizate de către Ministerul Transporturilor și nu numai pentru dezvoltarea aeroportului.
 
„Principala investiție de anul acesta este rebilitarea pistei, o investiție de șase milioane de euro. Sunt foarte multe proiecte pe care noi le avem. Ministerul Transporturilor participă anual cu investiții care depășesc 10 milioane de euro. Avem proiecte foarte mari, având în vedere creșterea securității siguranței traficului aerian. Vor fi investiții graduale până în 2023. Avem deja o hotărâre de Guvern care se poate găsi pe site-ul aeroportului. După 2023, avem de gând să facem și alte investiții”, ne-a spus Bogdan Artagea, directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.
 
Mai jos redăm video cu declarațiile făcute de directorul aeroportului de la malul mării:

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Prezenți sunt cele mai importante entități din industria aeronautică LIVE TEXT:
Conferința de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România, la Venus (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii