Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:56 20 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție nouă la City Park Mall! Despre ce este vorba

ro

01 Jul, 2022 00:00 1200 Marime text
  • Prin AC 557 din data de 30 iunie 2022, City Park Constanța pentru Gazzo Premium SRL va construi o pergolă
 
City Park Mall Constanța a obținut o autorizație de construire de la Primăria Constanța pentru Gazzo Premium SRL, care dorește să realizeze o investiție la centrul comercial din municipiu.
 
Prin AC 557 din data de 30 iunie 2022, City Park Constanța pentru Gazzo Premium SRL va construi o pergolă, la mall-ul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C. Ca notă, municipalitatea a făcut următoarea precizare: „ Notă: PERGOLĂ = o construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative”. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Gazzo Premium SRL
 
Societatea a fost înființată în 1993, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada St. Mihăileanu. Asociat unic este Sterică Paris, iar administrator sunt Costică Grosu și Sterică Paris. Pe Costică Grosu îl regăsim și în firmele Dolceria Ditaly SRL, Gazzo Energy SRL, Gazzo Logistic SRL. Sterică Paris mai este în firmele Fabri Gaz SRL, Gas Port Oil SRL, Grancafe Espresso SRL, Natura Gas SRL și Panoramis Café SRL.
 
Despre City Park Constanța SRL 

Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social pe Calea Florească, Sector 1 București. Asociații din firmă sunt Nepi Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% și Nepi Bucharest Two SRL, cu 0,01%. Administratori sunt Costin Marius Barbu și Tudor Andrei Radu.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

City Park Mall va avea un nou obiect de activitate! Cu ce se va ocupa
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii