Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Park Mall va avea un nou obiect de activitate! Cu ce se va ocupa

ro

21 Jun, 2022 00:00 2745 Marime text
  • Asociatul unic aprobă actualizarea actului constitutiv al Societăţii pentru a reflecta completarea obiectului secundar de activitate
 
După ce Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Constanta Shopping City SRL pentru o investiție la centrul comercial City Park Constanța, societatea a decis să adauge și un nou obiect de activitate secundar.
 
La data de 11.05.2022 asociatul unic al Societăţii Constanta Shopping City SRL, o societate cu răspundere limitata organizată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în calea Floreasca nr. 169A, Bucureşti, şi cu un capital social de 14.000 lei, împărţit în 1.400 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, deţinut integral de Ne Property B.V., o societate privată cu răspundere limitată organizată şi funcţionând în conformitate cu legile din Olanda, reprezentată prin Aurora-Maria Popa, în calitate de Împuternicit au adoptat mai multe decizii, ce au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
S-acompletat obiectul secundar de activitate. Asociatul unic a decis completarea obiectului secundar de activitate al Societăţii cu codul CAEN 3511 - Producţia de energie electrică.
 
Asociatul unic aprobă actualizarea actului constitutiv al Societăţii pentru a reflecta completarea obiectului secundar de activitate. Forma actualizată a actului constitutiv al Societăţii va fi depusă la Registrul Comerţului competent.
 
Reamintim că, prin CU 1029 din data de 24 mai 2022, Constanta Shopping City, prin Grozavu Elena Giorgiana a primit undă verde pentru „Realizarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru producție proprie de energie electrică prin energie solară, amplasat pe acoperișul Complexului Comercial City Park Constanța”. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Constanța Shopping City SRL
 
 
Firma a fost înființată în anul 2013, cu sediul în București, Sector 1, pe Calea Floreasca. Asociat în firmă este NE Property BV, care deține 100%, cu sediul în Olanda, Amsterdam. Administratori sunt Costin Marius Barbu și Tudor Andrei Radu, iar auditor este Pricewaterhousecoopers Audit SRL. În anul 2020, firma a avut 0 salariați, la o cifră de afaceri de 80.824.991 lei, cu o pierdere de 23.200.142 lei. În 2021, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 97.535.290 lei, cu o pierdere de 10.149.903 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Investiție majoră la City Park Mall Constanța! Ce se va întâmpla cu acoperișul acestuia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii