Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale pompierilor pentru salvarea unor femei însărcinate blocate în mașini înzăpezite (GALERIE FOTO)

ro

28 Jan, 2023 13:00 1233 Marime text
Foto: IGSUÎn județul Buzău, unul dintre județele unde au fost înregistrate efecte meteo considerabile, pompierii salvatori au intervenit cu tehnica aflată în dotare pentru preluarea a 2 gravide, blocate în autoturisme. Acestea au fost transportate în siguranță la cele mai apropiate unități sanitare, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Pacientele sunt stabile.

Potrivit unui co0municat al IGSU, totodată, forțe ale ISU Buzău au acționat pentru preluarea și predarea către unor echipaje medicale a unei persoane care necesită dializă. Aceștia au acționat cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o șenilată.

De asemenea, în Vrancea, un alt județ unde sunt înregistrate efecte meteo periculoase, pompierii salvatori au acționat cu mijloace de intervenție specifice pentru preluarea și transportarea a 2 gravide, stabile, către unități sanitare apropiate, respectiv către echipaje medicale speicializate.

Foto: IGSUPeste 100 de pompieri din judetul Buzau sunt in teren și deruleaza misiuni pentru deblocarea mașinilor ramase înzăpezite, degajarea traficului rutier si distribuirea de apa potabilă persoanelor din autoturismele aflate pe tronsonul de drum afectat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii