Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale pompierilor constănțeni, în ultimele 24 de ore

ro

24 Dec, 2019 10:05 2027 Marime text
Pompierii Detaşamentului „Sublocotenent Fripis Marius Daniel” Constanţa Oraş au fost solicitati luni să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un copac din Parcul Tăbăcărie din municipiu, care, datorită acţiunii unor persoane iresponsabile, a ars în proporţie de 30 %.

Echipajele SMURD, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru a acorda ajutor medical de urgență la 25 de solicitări dar şi la şapte accidente rutiere. Persoanelor li s-au acordat îngrijiri medicale, iar după caz, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

În scopul preîntâmpinării incendiilor provocate de coşurile sau burlanele de fum necurăţate sau defecte, I.S.U. Constanţa reaminteşte cetăţenilor obligativitatea verificării, reparării, izolării termice şi curăţării periodice a coşurilor de evacuare a fumului. Acestea trebuie izolate termic faţă de materialele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn etc.), precizează ISU Constanța.


„Totodată, coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura căile de evacuare”, mai transmite ISU Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii