Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a ARSVOM în zona Canalului Sulina! Un marinar străin avea nevoie de îngrijiri medicale (GALERIE FOTO)

ro

14 Mar, 2024 12:16 573 Marime text
Sursa foto: ARSVOMAstăzi, 14.03.2024, Căpitănia Zonală Tulcea a solicitat intervenția cu o navă SAR din cadrul ARSVOM, în vederea efectuării unei operațiuni Medevac.

Potrivit ARSVOM, la bordul navei tip cisternă gpl, PALLADA GAS, sub pavilion Liberia, aflată în tranzit în zona Canalului Sulina, un membru al echipajului necesită ajutor medical de urgență.

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat cu toată viteza către zona indicată. 

„La ora 11:10, echipajul navei Sar Apollo a preluat de la bordul navei Pallada GAS, un membru al echipajului care prezenta simptome de angină pectorală. Bolnavul a fost predat în siguranță către serviciile medicale.
Mulțumim echipajului SAR APOLLO, format din Lupu Florică- ofițer punte, Staicu Dan- ofițer mecanic, Ip Negiatin- timonier și Stoian Laurențiu- motorist, pentru promptitudine și profesionalism!“ - au mai precizat reprezentanții ARSVOM

Citește și:

Angajări ConstanțaARSVOM caută inginer și subinginer. Ce condiții trebuie să îndeplinești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii