Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață densă pe A1, A2 și A3

ro

19 Nov, 2019 07:24 1517 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București - Ploiești, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.
 
De asemenea, tot în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, se circulă și pe tronsonul kilometric 280 (localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu) - 391 (orașul Deva, județul Hunedoara) al autostrăzii A1 Sibiu - Deva.
 
În condiții de ceață densă, cu vizibilitate între 100 și 150 de metri, se desfășoară traficul și pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul kilometric 10 (București) -105 (Drajna, județul Călărași).
 
Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii