Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miros de gaz puternic în zonă! Incident în timpul lucrărilor pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Conducta principală de gaz a fost spartă! (FOTO +VIDEO)

ro

12 Sep, 2023 15:58 1939 Marime text


Azi, 12 septembrie, cei care au preluat lucrările de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, Mooz Services, au spart conducta principală de gaz.

La fața locului se afla și Poliția Locală. Aceștia au blocat accesul în zonă. Circulația este interzisa pe Mihăileanu în perimetru. 

Este vorba despre conducta principală de gaz de pe Ștefan cel Mare. 



În aceste momente, toate magazine din zonă se închid. Este miros de gaz. 

 Oamenii de pe stradă nu înțeleg exact ce se întamplă. La fața locului se află și Viorel Farcaș, cel care conduce societatea comercială Mooz Services SRL. 


 Viceprimarul Ionuț Rusu spune că au fost oprite gazele, nu există pericol și urmează să ajungă în teren angajații Congaz.

 Mirosul ar fi gazul imbibat în pământ. zice Rusu. 


Amintim că, Viorel Farcaș, cel care conduce societatea comercială Mooz Services SRL care a preluat în luna mai 80% din lucrările de pe strada Ștefan cel Mare spunea că până la sfârșitul lunii august va finaliza cea mai importantă arteră pietonală a municipiului

Potrivit proiectului, esplanada de pe strada Ștefan cel Mare va fi îmbogățită cu peste 5.000 mp de spațiu verde.

Lucrările includ și amplasarea de fântâni arteziene și amenajarea de mobilier urban inteligent prevăzut cu bănci, spații de ședere, rasteluri de biciclete și cișmele, sisteme de informare cu mesaje variabile și un sistem de supraveghere video.
 

Citește și:

Știri din Constanța. Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii