Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălțăminte contrafăcută, confiscată în Vama Veche

ro

25 Feb, 2020 14:30 1460 Marime text
Un cetățean român a încercat să introducă ilegal în România încălțăminte în valoare de 9.000 de lei. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit zeci de perechi de încălțăminte, inscripţionate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 25.02.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România, precizează Poliția de Frontieră.

 
Astfel, polițiștii au descoperit, în spațiul pentru depozitat bagaje, 60 perechi de încălțăminte, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile aparțineau unui cetățean român, în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.
 
Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia pentru uz personal și nu deține documente legale pentru acestea.
 
Produsele, în valoare de aproximativ 9.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii