Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un polițist prins la furat. Ce produse a încercat să sustragă dintr-un cunoscut hipermarket

ro

07 Apr, 2022 20:29 1765 Marime text
Poză cu caracter ilustrativ Foto Politia SibiuPresa din Iași scrie despre un polițist de la Operațiuni Speciale, prins furând din Selgros. Stirea vine la doar o zi după ce Un agent de la Secția 4 de Poliție din Cluj Napoca a fost reținut, pe 5 aprilie, de oamenii de ordine de la Dedeman Cluj, sub acuzația de furt.

Hoțul era îmbrăcat în uniformă de poliție iar colegii lui au fost surprinși să constate că acesta esta era chiar angajat al Ministerului de Interne.


Polițistul din Iași este familist și s-a ales cu dosar penal, potrivit ziaruldeiasi.ro.


 “Cei de la BOS sunt oameni de elită, ca în filmele americane. Sunt atent selecţionaţi. Păcat”, a declarat un şef din IPJ. 


Ce a furat


Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au declarat pentru ziaruldeiasi.ro că polițistul de la Operațiuni Speciale a fost prins zilele trecute la Selgros, în timp ce intenţiona să iasă din zona produselor pe partea în care se intră.


Acesta trebuia să iasă prin zona caselor de marcat, în mod normal. 


Ar fi intrat în magazin cu un coş de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat.


Paznicii l-au oprit, l-au percheziționat și au găsit asupra lui mai multe produse, printre care şi deodorante şi  parfumuri scumpe. 


Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal.



Comunicatul Poliției în acest caz



“La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii