Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două femei, prădate de un hoț de 16 ani, într-un cabinet medical. Ce le-a furat

ro

07 Apr, 2022 14:54 1350 Marime text
Cabinet medical, foto: Pexels
  •  Polițiștii Secției 3 Timișoara au reținut un minor, de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în municipiul Timișoara.
  • Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 06 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un minor de 16 ani din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de "furt calificat".

Potrivit IPJ Timiș, în fapt, la data de 18 ianuarie a.c, acesta a pătruns într-un cabinet medical de pe strada Odobescu din Timișoara și a sustras 2 portofele cu bani și acte personale care aparțineau unor femei, ce se aflau în cabinet, iar la data de 9 februarie a.c., a pătruns într-o societate comercială de pe strada Emil Zola din Timișoara, iar dintr-un birou a sustras suma de 100 lei.

În urma celor două activități infracționale a fost cauzat un prejudiciu de aproape 700 de lei.

Tânărul au fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furt calificat", fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii