Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În vizor, toți agenții economici de pe litoral Inspectorii sanitar-veterinari pornesc în control (galerie foto)

ro

30 Jun, 2015 00:00 2135 Marime text
Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanţa a activat, ieri, Comandamentul Estival 2015. În teren se vor afla nouă echipe, compuse din nouă angajați ai Direcției Sanitar-Veterinare Constanța și 36 de inspectori detașați din țară.
 
Directorul general al DSVSA Constanţa, Geronimo Brănescu, a declarat, ieri, în contextul unei conferințe de presă, că cele nouă echipe au fost dislocate pe următoarele zone: Năvodari, Mamaia I, Mamaia II, Mamaia III, Eforie, Costinești, Mangalia.
 
Comandamentul Estival 2015 va fi activ în perioada 29 iunie - 23 august, perioadă în care nouă echipe de inspectori sanitar-veterinari vor controla agenţii economici de pe litoral. Prin aceste controale, se dorește verificarea fiecărei unităţi de pe litoral, cel puţin o dată pe vară.
 
De altfel, săptămâna trecută, inspectorii DSVSA Constanța deja au împărțit zece amenzi, pentru comercializarea produselor alimentare în spații neînregistrate sanitar-veterinar, produse neetichetate, produse comercializate în spații de igienă precară, precum și pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii