Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Aproape 10.000 parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă (VIDEO)

ro

08 Mar, 2024 11:23 704 Marime text
Sursa foto: Captură video Garda de Coastă



 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, într-o autoutilitară, 9626 de parfumuri în valoare de aproximativ 1.500.000  euro, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
În data de 07.03.2024, o echipă operativă din cadrul Gărzii de Coastă, aflată în zona de competență a PTF Negru Vodă, a efectuat un control asupra unei autoutilitare înmatriculate în România, condusă de un cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

„Polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă, mai multe cutii cu parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. În urma inventarierii produselor s-a constatat că sunt 9626 parfumuri, iar persoana în cauză nu deținea documente de provenienţă pentru bunurile transportate și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație”, spun polițiștii.


Produsele, în valoare de aproximativ 1.500.000 euro, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, potrivit sursei.
 
Citește și
Parfumuri și îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră în PTF Vama Veche și Ostrov
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii