Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împrumut de 12.000.000 euro Administratorul unic al Midia Internațional SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor

ro

21 Jul, 2023 18:00 1747 Marime text
 
 
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor are loc în contextul în care societatea Midia International SA intenţionează să încheie, în calitate de împrumutat, un contract de împrumut cu Europa Ruby SARL (o societate constituită şi funcţionând conform legilor din Luxemburg, cu sediul în Luxemburg, prin care împrumutătorul va acorda către societate şi către Prodexport Logistics - S.A. anumite împrumuturi în sumă totală de până la 12.000.000 euro.
 
Administratorul unic al Midia International SA, cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, județul Constanţa, a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.
 
Convocarea a fost programată pentru data de 18 august 2023, ora 11.00, la sediul societăţii din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor are loc în contextul în care societatea Midia International SA intenţionează să încheie, în calitate de împrumutat, un contract de împrumut cu Europa Ruby SARL (o societate constituită şi funcţionând conform legilor din Luxemburg, cu sediul în Luxemburg, prin care împrumutătorul va acorda către societate şi către Prodexport Logistics - S.A. anumite împrumuturi în sumă totală de până la 12.000.000 euro.
 
Şedinţa AGEA va avea următoarea ordine de zi:
 
1. Aprobarea negocierii, semnării şi executării Contractului de Împrumut de către Societate şi Prodexport Logistics - S.A. în calitate de împrumutaţi, în calitate de împrumutător, şi îndeplinirea şi încheierea oricăror alte acte, proceduri şi operaţiuni necesare în vederea încheierii şi implementării Contractului de Împrumut şi a oricăror operaţiuni prevăzute în acesta şi în orice anexe şi acte adiţionale la acesta.
 
2.Aprobarea negocierii, semnării şi executării de către societate, în calitate de debitor ipotecar, a Contractului de Ipotecă Imobiliară în vederea garantării obligaţiilor societăţii şi ale Prodexport Logistics - S.A. rezultând din Contractul de Împrumut, precum şi îndeplinirea oricăror formalităţi necesare pentru perfectarea acestuia.
 
3.Aprobarea negocierii, semnării, executării şi predării oricăror alte documente, notificări, certificate care vor fi emise ori încheiate de societate şi/sau reprezentanţii săi în baza ori în legătură cu contractul de împrumut, contractul de ipotecă imobiliară, precum şi a îndeplinirii oricărei şi tuturor formalităţilor necesare, recomandabile şi oportune pentru ca aceste documente să fie valide în integralitate, obligatorii şi executorii, inclusiv, dar nelimitându-se la îndeplinirea formalităţilor de înscriere în Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, în Registrul Comerţului, RNPM, registrul acţionarilor şi la orice altă procedură şi formalitate necesară pentru a perfecta garanţiile menţionate mai sus.
 
În cazul neîndeplinirii condiţiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală extraordinară este convocată în ziua de 21.08.2023, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanţa, cu menţinerea aceleiaşi ordini de zi.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3175 din data de 17 iulie 2023.
 
Despre Midia International SA
 
Potrivit Termene.ro, Midia International SA se ocupă de manipulari, iar ca asociații apar: Prodexport Logistics SA, cu 99.55%, și o Listă Persoane Fizice, cu 0.45%.
 
Ca administrator apare Tudose Ioana
 
Tot, potrivit Termene.ro, Prodexport Logistics SA mai apare în Water Power Energy SA, Constanța.
 
Tudose Ioana este cenzor în Water Power Energy SA, Black Waters SA și în Prodexport Logistics SA.
 
Cifra de afaceri netă declarată pentru 2022 a fost de 20.081.318 de lei în timp ce profitul net a fost de 3.320.984 de lei. Toate acestea cu 73 de angajați. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Midia Green Energy SA are un nou Consiliu de Administraţie!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii