Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de pe strada Poporului, demolat de proprietari. Locuitorii din zonă s-au plâns toamna trecută de mizerie (GALERIE FOTO)

ro

20 Jan, 2022 00:00 1881 Marime text
  • Imobilul de pe strada Poporului 38A a fost demolat de proprietari
  • Autorizația de desființare a fost emisă în noiembrie anul trecut
 
Anul trecut, la final de septembrie, cotidianul ZIUA de Constanța a fost sesizat de către locatarii din zona Trocadero a municipiului Constanța că două terenuri sunt transformate în focare de infecție din cauza celor care aruncă gunoaie în stradă, fără să se gândească la efecte.
 
Cele două terenuri sunt situate în spatele blocurilor de pe bd. Al. Lăpușneanu, la intersecția dintre străzile Poporului și Mihai Viteazu. Ieri, 19 ianuarie 2022, imobilul de pe unul dintre terenuri era demolat de către proprietari.
 
Conform portalului municipalității, pentru adresa str. Poporului 38A a fost emisă o autorizație de desființare în numele unei persoane fizice pentru „Lucrări de intervenție în primă urgență pentru desființare locuință parter c1(s=115,0mp) și anexe parter c2(s=20,0mp) și c3(s=12,0mp) conform prevederilor Legii nr.50/1991 CONDIȚIE: Se va completa Autorizația de desființare cu documentația DTAD, taxele, avizele și acordurile stabilite în certificatul de urbanism înregistrat cu nr.193179/28.09.2021 până la solicitarea notei de constatare a desființării lucrărilor”. Documentul a fost emis pe 11 noiembrie 2021, valabilitatea acestuia fiind pentru 12 luni.
 
În septembrie anul trecut, reprezentanții primăriei spuneau că terenul fuseseră vândut recent de către proprietar, iar primăria încearca să identifice noul deținător pentru a-i putea pune în vedere igienizarea terenului. Mai mult, primăria a precizat că nu se pune problema aplicării de sancțiuni, la momentul respectiv.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Mizerie pe o stradă din centrul Constanței. Ce spune municipalitatea (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii