Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI Doi bărbați din Turcia depistați cu ședere ilegală în județul Dâmbovița

ro

11 Dec, 2023 14:26 732 Marime text
  • Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat doi bărbați, în vârstă de 39 de ani, din Turcia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere.
 
Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat doi bărbați, în vârstă de 39 de ani, din Turcia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile. De asemenea, străinii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 800 lei, transmite un comunicat din partea Inspectoratul General pentru Imigrări.
 
Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat, la data de 9 decembrie 2023, o acțiune cu forțe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
 
Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat doi bărbați de 39 de ani, din Turcia, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoanele în cauză au intrat legal în România, însă la expirarea vizei nu au părăsit teritoriul țării noastre.
 
Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.
 
Totodată, cetățenii turci au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
30 de ghișee ale Inspectoratului General pentru Imigrări au fost inaugurate astăzi (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii